eetdagen

Eetdagen

zaterdag 7 maart 2020 & zondag 8 maart 2020

 

14 jaar geleden is de Chiro van start gegaan met de eetdagen om het onderhoud en de verwarming van de lokalen te financieren. De afgelopen 8 jaar hebben we een nieuw materiaalkot gebouwd en hebben we het Chiroterrein laten heraanleggen. Mede daarom is uw steun van cruciaal belang.

 

De inschrijvingen zijn vanaf nu beschikbaar, tot en met 28 februari. Denk eraan tijdig in te schrijven.

 

Dit formulier is direct gelinkt aan uw bestelling op de avond zelf, dus probeer alle informatie als definitief te beschouwen.

Vanaf dit jaar loopt het ribbekesfestijn van zaterdag 17u tot zondag 14u. Een festijn zal het zeker worden, ribbekes op 7 verschillende wijzen worden u gepresenteerd met een heerlijk slaatje en verse frietjes. De vervangingsmenu's zijn nog steeds vol-au-vent voor de kipliefhebbers en een koude schotel voor de vegetariërs.

Om de grote hoeveelheid mensen die op zaterdag komen eten allemaal een aangename ervaring te kunnen geven, zijn er dit jaar twee tijdslots; van 17u00 tot 18u30 en van 18u30 tot 20u00. Gelieve er rekening mee te houden dat deze slots na verloop van tijd volzet kunnen zijn, wacht dus niet te lang met inschrijven.

 

Het is nu ook mogelijk (en aangemoedigd) om elektronisch te betalen, maar contant mag ook steeds.

We hopen jullie dit jaar terug te mogen ontmoeten.

 

Alvast bedankt,

De Chiroleiding en het organiserend comité